четвер, 18 серпня 2022 р.

Основні технологічні тренди




Основні технологічні тренди, які прогнозують світові аналітики


🔵 Автоматизація



(Прогнози експертів Gartner, Forrester, Boston Consulting Group, McKinsey & Company та Deloitte)


Аналітики Gartner кажуть, що компанії максимально автоматизуватимуть свої бізнес- та ІТ-процеси, а також навчатимуть співробітників новим технологіям.



🔵 Інноваційні хмарні технології




(Прогнози експертів Gartner, Forrester, Boston Consulting Group, McKinsey & Company)



Хмарні платформи дозволяють створювати нові гнучкі архітектури додатків і використовувати сучасні мови програмування. Хмарні технології дозволяють швидше впроваджувати інновації, швидко вносити зміни в умови розподілених команд і значно скорочувати витрати на придбання фізичного обладнання.


🔵 Штучний інтелект




(Прогнози експертів Gartner, Forrester, Boston Consulting Group, McKinsey & Company)



За словами експерта Forrester , кожна п'ята організація подвоїть свої інвестиції в штучний інтелект, а машинне навчання (ML) буде використовуватися в багатьох нових галузях.


🔵 Кібербезпека




(Прогнози експертів Gartner, Statista, Boston Consulting Group, Deloitte)



Служби корпоративної кібербезпеки будуть більш завантажені кібератаками, які важко виявити, оскільки методи кіберзлочинців стають все більш витонченими. Дослідники Statista кажуть, що для боротьби з сучасними кібератаками компаніям необхідно збільшити інвестиції в кіберсистеми на основі ШІ.



🔵 Метавсесвіт




(Прогнози експертів Statista, Boston Consulting Group, McKinsey & Company)



Експерти BCG радять технологічним компаніям вирішити, чи виходити на ринок метавсесвіту найближчим часом, і розповідають, як саме це зробити. За деякими оцінками, до 2030 року вартість екосистеми метавсесвіту досягне 1 трильйона доларів.


🔵 Квантові технології



(Прогнози експертів Harvard Business Review, McKinsey & Company, експертів Deloitte)


У найближчі десять років квантові технології змінять спосіб обчислень, сенсорних систем і комунікацій, — вважають дослідники Deloitte .


💰 Founder 🇺🇦


Немає коментарів: