середа, 20 липня 2022 р.

Порвали з всесвітнім клубом одеситів

Очищення фонтанів періодична процедура


Міський голова Одеси Геннадій Труханов на своїй сторінці у Facebook написав:

Шановні одесити!

З жалем констатую, що ми змушені призупинити нашу взаємодію із Всесвітнім клубом одеситів.

З жалем тому, що незмінним Президентом Клубу є наш земляк Михайло Жванецький, ім'я та творчість якого означає дуже багато для кожного одесита. У тому числі й для мене.


Проте під час війни з російськими окупантами у Всесвітньому клубі одеситів присудили премію за перемогу у літературному конкурсі російським письменникам. Йдеться про підбиття підсумків Одеської міжнародної літературної премії імені Ісаака Бабеля, де російські письменники були як включені до складу журі, так і удостоєні дипломів. Серед них, зокрема, є ті, хто дозволяв собі неоднозначні висловлювання на адресу України, а також співпрацював із росЗМІ, які відкрито підтримують дії росії.




Все це відбувається на тлі повномасштабного вторгнення рф в Україну, коли артисти світового рівня скасовують свої концерти в росії та закликають зупинити знищення українського народу, припинити цю жорстоку та несправедливу війну.




👉Офіційні новини Одеси

1 коментар:

  1. Від І Медушевськой:Нифигассе, шо я узнала! Отэта премия им Бабеля, которую ВКО нарядно вручил руzzким лауреатам, выглядит так:
    Размер денежного вознаграждения Премии:
    I место – 60 тыс. грн.,
    II место – 30 тыс. грн.,
    III место – 15 тыс. грн.
    То есть не на нужды наших ЗСУ перевели эти деньги Валерий Хаит и Гарик Барац, сыновья которых Ростислав Хаит и Леонид Барац в маскве не засудили своим "Квартетом И" агрессию против Украины, а преспокойно себе работают на благо хутина, и ох им обстрелы родной Одессы!
    Знаете, это уже даже не измена Одессе и Украине, это клиника, пора уже этих всех старперов, любителей скрепного руzzкого мира, отправить по домам из Всемирного Клуба Одесситов, нефиг Город позорить и Светлую Память ММЖ, имя которого ВКО носит!
    Ганьба вам, дефективные, вы не одесситы, вы маскавиты! Шо вы тут у нас в Одессе забыли? Давайте уже курсом крейсера масква шуруйте к своим таким же дефективным сыночкам в хутинскую роzzию!
    Позорище какое!
    А Хаиту и Барацу из Квартета И, которые преспокойненько себе снимаются сейчас в новом "О чем говорят мужчины", я скажу о чем говорят за вас в Одессе, шлимазлы вы поцавейные!
    Обращаюсь к своим друзьям, реальным друзьям, хорошим людям: немедленно покиньте Президентский Совет ВКО! Негайно!
    Крапка!

    ВідповістиВидалити