неділя, 24 липня 2022 р.

Херсонські колаборанти поцупили з автосалонів 180 машин








Херсонські колаборнати вкрали у місцевих автосалонах 180 автомобілів, прикриваючись «націоналізацією».

Про це у своєму телеграм каналі написав проросійський колаборант Ігор Дімітрієв, який знаходиться у Херсоні.

«Була тут мережа автосалонів, стояло на ній більше сотні машин, у тому числі ті, що належали приватним особам, які їх там продавали. П'ять місяців місцеві жителі, спираючись на доблесну російську армію в стилі фільму "Сім самураїв", відображали набіги мародерських банд. І ось уже коли здавалося що гірше позаду - нагрянула комісія! з Фонду !!держмайна !!! Зрозуміли прикол? Держави немає, а державне майно є!», - розповів Дімітрієв.

За його словами, відповідала за «націоналізацію» людина Киви. Мається на увазі біглий полтавчанин Сергій Чередніченко, який очолив окупаційний «фонд держмайна», про що ми писали раніше.



Кива і Чередніченко у Полтаві (2018 рік)

За словами Дімітрієва, машини опечатали усі та "націоналізували".

«Звідти роз'їжджаються на різні напрямки автомобілі. (Зі 180 машин половина йде у ВГА, інші вже світяться у продажу) Перший автосалон пішов, другий, третій. У кожному з них автосервіс з обладнанням і підозрюю, що за авто поїде і обладнання», - передрікає колаборант.

Він також зізнався, що після його колег-колаборантів у Херсоні буде пустеля.

«Зовнішнє управління та націоналізація застосовується тоді, коли підприємство стоїть, але його за суспільною потребою потрібно запустити. А тут сервіси працюють, на кожному персоналу десятки людей, майно. А після цього "фонду" там буде пустеля. Таких історій про цей фонд я можу видавати по пачці щодня», - додав він.



Нагадаємо, що Ігор Дімітриєв - колишній депутат Одеської міської ради від проросійської партії Родіна Ігоря Маркова.

Втік до Росії у 2014 році


© 2022 «Мост»


Немає коментарів: