вівторок, 17 серпня 2021 р.




Відомий актор Даніель Брюль та кінопродюсер Мальте Ґрунерт провели майстер-клас в межах “Літньої кіношколи” та представили свій новий спільний фільм “Поганий сусід” (“Гала-Прем’єри”).

“Я не очікував, що так багато людей прийде на фільм. І для мене успіх бачити сьогодні в залі стільки людей”, - зазначив Даніель Брюль.

Також майстер-клас провів режисер анімаційного кіно й учитель кількох генерацій українських аніматорів **Євген Сивокінь*.

“Натхнення приходить з різних джерел. Когось надихають художні твори, когось музика, живопис. Одного разу я йшов припорошеними снігом дорогами і надихнувся цією погодою так, що мені почали приходити образи, різні асоціації. І так народилася одна з моїх анімацій - “Засипле сніг дороги...”, - зазначив режисер.

У другий день ОМКФ розпочала роботу професійна секція Film Industry Office, в межах якої відбулась низка дискусій про кастинг-індустрію в Україні та світі, а також відбулась презентація діджитал-платформ DzygaMDB, E-Talenta та Dreamcast.

“Я дуже рада, що наша програма доповнилась форумом кастинг-директорів. Кілька років тому у нас відбулась зустріч DzygaMDB та Dreamcast, де ми зрозуміли, що ми не конкуренти, а партнери. Я дуже рада, що наша зустріч згодом переросла в тісну співпрацю із платформою Dreamcast та Українською асоціацією кастинг-директорів. Оля Любарова і її команда підготувала дуже цікаву програму для секції Film Industry Office, що відбувається в рамках ОМКФ. Я сподіваюсь, що звідси ви вийдете із новими знаннями”, - привітала усіх з відкриттям секції виконавча директорка Одеського міжнародного кінофестивалю Анна Мачух.

У цей же день глядачі 12-го ОМКФ у кінотеатрі “Родіна” подивилися перші фільми української ретроспективи “Незалежні” - мелодрами “Шамара” (реж. Наталя Андрійченко) та “Кисневий голод” (реж. Андрій Дончик).

Немає коментарів:

Дописати коментар