пʼятниця, 26 червня 2020 р.

Вебінар «Онлайн-платформа Merezha: консультації для підприємців»




26 червня Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на онлайн-вебінар, присвяченій платформі MEREZHA, яка надає якісне менторство та експертне консультування для підприємців і вирішення їх бізнес-задач

Що? Вебінар «Онлайн-платформа Merezha: консультації для підприємців»

Коли? 26 червня (п’ятниця), 16:00 – 17:00

Для кого? Підприємці (иці), експерти (ки) у сфері торгівлі та консалтингу, представники (ці) бізнес-асоціацій, бізнес-клубів та торгово-промислової палати, журналісти (ки) бізнес-видань та всі зацікавлені.

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: https://youtu.be/Cib_wk4q4Ew

Спікер(ки) розкажуть про головні особливості та переваги платформи, зокрема, персональний контент, бізнес-кейси, події та вебінари, прямий доступ до провідних експертів країни, безкоштовні діагностичні співбесіди з експертами та багато інших.

Участь у вебінарі безкоштовна та за попередньої реєстрації: https://www.merezha.com.ua/event/256

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/261055761986508/





Захід проводиться Представництвом Європейського Союзу в Україні. Він є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поширити європейські цінності та підвищити рівень обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.



Немає коментарів: