середа, 17 липня 2019 р.

Їдь, аби змінитися

Найактивнішу українську молодь восени запрошують в крутий тріп по містах України, яким є чим здивувати студентів будь-якого віку. Подорожувати та вчитися у супер менторів? Проґавити таку можливість Вам просто заборонено.
Якщо Ви думаєте, що всі найцікавіші події відбуваються влітку, то це стане ще одним стереотипом, який зруйнує в щепки молодіжна програма обмінів GOxChange. Восени студентів всіх курсів та спеціальностей запрошують приєднатися до найбомбезнішої подорожі містами України: Харків, Запоріжжя, Херсон та Івано-Франківськ вже готові дивувати незвіданими місцями та зустрічами з супер людьми. Ця програма не лише про круті подорожі, вона про свіжий погляд на сучасну Україну, про агентів змін, про мультимедійні проекти, нетворкінг та єдність.
«GOxChange - це про розширення світогляду. Максимально швидке та ефективне. Воно відбувається і через дослідження нового міста, і через знайомство з його жителями, та для мене найголовніше - через нон-стоп спілкування з такою ж активною молоддю з усієї України», - говорить Надія Киденко, учасниця GOxChange весняного молодіжного обміну з Києва, згадуючи про свою подорож до Маріуполя. Учасники та учасниці програми як бонус до подорожі завжди отримують нові скіли та друзів-однодумців.
Молодіжна програма обмінів GOxChange організована за сприяння Міністерства молоді та спорту України, громадської організації "Глобал Офіс" та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC). Організатори дають змогу молоді сформувати власну думку щодо міст обміну, яка базуватиметься на власному досвіді, а не на загальних кліше.

Не гальмуй, реєструйся:

http://bit.ly/GOxChange2019

Немає коментарів:

Дописати коментар